marți, 2 aprilie 2013

PASTRAMA DIN CARNE DE IEPURE



In cele ce urmeaza va prezint un produs 100% bio,realizat dupa o reteta proprie si anume pastrama de iepure afumata.Iepurii folositi sunt crescuti in mod natural in curtea proprie.Procesul dureaza 7 zile dar va asigur ca merita asteptarea.
Se tine iepurele in bait 4 zile,sa fie bine patruns de arome si fragezit,dupa care se scurge o zi,se imbalsameaza cu un strat de mujdei si alte nebunii si se lasa la scurs.La urma il dam la fum doua zile cate 3 ore cu rumegus de mar s-au par.
Dupa fum il lasam la ustuit si vedeti ce urmeaza.Daca va place descrierea atunci ar trebui sa incercati gustul.

6 comentarii:


  1. Cum dracu sa inteleg ce sa fac din descrierea asta vaga ? Pe alte nebunii cum le cheama in esenta lor ? Ce pui in bait ? Dupa fum trebuie prazit sau merge si asa ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pt reteta azi am incercat si eu din 4 iepurași .

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi poti da reteta exactă de condimente și în se marinează,bere,vin?

    RăspundețiȘtergere