marți, 2 aprilie 2013
PASTRAMA DIN CARNE DE IEPURE
In cele ce urmeaza va prezint un produs 100% bio,realizat dupa o reteta proprie si anume pastrama de iepure afumata.Iepurii folositi sunt crescuti in mod natural in curtea proprie.Procesul dureaza 7 zile dar va asigur ca merita asteptarea.
Se tine iepurele in bait 4 zile,sa fie bine patruns de arome si fragezit,dupa care se scurge o zi,se imbalsameaza cu un strat de mujdei si alte nebunii si se lasa la scurs.La urma il dam la fum doua zile cate 3 ore cu rumegus de mar s-au par.
Dupa fum il lasam la ustuit si vedeti ce urmeaza.Daca va place descrierea atunci ar trebui sa incercati gustul.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
RăspundețiȘtergereCum dracu sa inteleg ce sa fac din descrierea asta vaga ? Pe alte nebunii cum le cheama in esenta lor ? Ce pui in bait ? Dupa fum trebuie prazit sau merge si asa ?
😂😂Corect!
ȘtergereMultumesc pt reteta azi am incercat si eu din 4 iepurași .
RăspundețiȘtergereTeteta seaca...
RăspundețiȘtergereÎmi poti da reteta exactă de condimente și în se marinează,bere,vin?
RăspundețiȘtergereCe inseamna acest:USTUIT?
RăspundețiȘtergere